Καλώς ήρθατε στο κατάστημά μας - Οι on line τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να διαφέρουν από το φυσικό κατάστημα.

Τρόποι πληρωμής, αποστολής και ασφάλεια συναλλαγών

Τρόποι πληρωμής

Το βιβλιοχαρτοπωλείο Τσιφάκη σας προσφέρει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με όποιον από τους παρακάτω τρόπους εσείς επιθυμείτε και με απόλυτη ασφάλεια.

Οι επιλογές που σας προσφέρονται είναι:

  • Πληρωμή επί αντικαταβολή : πληρώνετε όταν παραλαμβάνετε την παραγγελία σας. Το κόστος αντικαταβολής είναι 3 €.
  • Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σε ασφαλές περιβάλλον viva wallet, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD έκδοσης οποιασδήποτε τράπεζας ή χρεωστική κάρτα η οποία υποστηρίζει τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.
  • Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας συνδέεστε απ ευθείας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ίδιας της (VIVA), στην οποία δίνετε εσείς ο ίδιος εντολή να χρεώσει τη κάρτα σας, χωρίς να κοινοποιήσετε τα στοιχεία της στο βιβλιοχαρτοπωλείο μας. Με αυτό τον τρόπο, η συναλλαγή γίνεται στο περιβάλλον κώδικα και των συστημάτων ασφαλείας της Τράπεζας και του e-banking, δεν κοινοποιείτε τα στοιχεία της κάρτας σας εκτός τραπέζης, τα στοιχεία της κάρτας σας δεν παραμένουν σε κανένα αρχείο εκτός τραπέζης. Στη συνέχεια η τράπεζα μας ειδοποιεί ότι για την παραγγελία σας έχει πραγματοποιηθεί επιτυχής συναλλαγή. Εφόσον για οποιοδήποτε λόγο προκύψει διαφορά υπέρ του πελάτη, η διαφορά αυτή πιστώνεται υπέρ του πελάτη.
  • Πληρωμή με PayPal: Αυτόματη μετάβαση και εξόφληση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα PayPal.
  • Πληρωμή με κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς . Η εξόφληση της παραγγελίας σας πρέπει να γίνει το αργότερο εντός 2 ημερών. Εαν χρειαστείτε περισσότερο χρόνο επικοινωνείστε μαζί μας. Τυχόν έξοδα μεταφοράς από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.  Αναγράψτε τον αριθμό της παραγγελίας (order ID) και το Ονοματεπώνυμο σας στο αποδεικτικό της κατάθεσης.  Μόλις πραγματοποιήσετε την κατάθεση αποστείλετε μας το αποδεικτικό κατάθεσης στο tsifakibiblio@hotmail.com  Η εκτέλεση της παραγγελίας θα γίνει μόλις λάβουμε την πληρωμή σας.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ:

 Εθνική Τράπεζα: GR1601103850000038500393491

Δικαιούχος: Αγγελική Τσιφάκη

 Πειραιώς: GR2001725280005528091420506

Δικαιούχος: Τσιφάκη, Αγγελική, Άγγελος

Τρόποι αποστολής

Σε όλη την Ελλάδα

Η εταιρεία συνεργάζεται με την ΕΛΤΑ Courier για τις παραδόσεις των προϊόντων της, μέσω ένός μεγάλου δικτύου καταστημάτων. Η παράδοση των προϊόντων είναι συνήθως άμεση (1- 3 ημέρες) εκτός απρόοπτων καταστάσεων.

Αποστολή με ΕΛΤΑ (Ταχυδρομείο), Α’ προτεραιότητα – Συστημένο, εντός διαστήματος 5-7 ημερών ανάλογα με την τοποθεσία και εκτός απρόοπτων καταστάσεων.

Box Now, Παράδοση του δέματος σε Locker (θυρίδα) της επιλογής σας. Το παραλαμβάνετε οι ίδιοι από τη θυρίδα. Η παράδοση των προϊόντων είναι συνήθως άμεση (1- 3 ημέρες) εκτός απρόοπτων καταστάσεων.

Έξοδα αποστολής

Τα έξοδα αποστολής είναι:

Αποστολή με ΕΛΤΑ : Συστημένο με ιχνηλάτιση: 3€ (συν 3 € αν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή)

Αποστολή με ACS:  6 € για την ηπειρωτική Ελλάδα (συν 3 € αν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή) και 8 € για την νησιωτική Ελλάδα (συν 3 € αν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή).

Αποστολή με Box Now: 2€

Καλάθι αγορών
Scroll to Top